rss

New Delhi viseaza la F1

  1. 26/03/2007
  2. Tags: India
    Vezi toate fotografiile (1)
    Sperantele Indiei de a gazdui o cursa de Formula 1 inca din 2009 par sa creasca dupa ce oficialitatile locale au agreat ideea unui circuit citadin,de tipul celui de la Monte Carlo.

    Important este acum sa fie gasite fondurile necesare pentru organizarea acestei intreceri, binecuvantarea lui Ecclestone fiind data deja pentru un astfel de proiect.

    Ecclestone a anuntat ca atunci cand vor avea posibilitatea de a gazdui intreceri, Coreea de Sud, India sau Singapore isi vor gasi un loc in calendarul F1. Prima cursa in Coreea este pregatita pentru 2010, iar Singapore, care vizeaza tot o intrecere pe un circuit stradal, ar putea intra in "Marele Circ" in 2011.

    In cazul Indiei, visul unei intreceri de F1 ar putea sa devina realitate chiar mai repede din pricina faptului ca aceasta piata reprezinta un imens capital de imagine. "Cu 500 de milioane de persoane sub varsta de 20 de ani si o economie in expansiune, aceasta tara nu poate sa nu intre in atentia noastra", a declarat, pentru presa engleza, Ecclestone.
    Vizualizari: 667