rss

Navigatie mai usoara

  1. 09/03/2007
  2. Tags: Citroen, Navidrive
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pentru primul semestru al acestui an, Citroen a introdus in pachetele de dotari ale gamelor C5 si C6 un nou sistem NaviDrive.

    Noua generatie a acestui dispozitiv ofera o prezentare grafica imbunatatita si noi functii pentru sistemul audio.  Noul sistem NaviDrive incorporeaza un hard disk cu o capacitate de 30 GB, dedicat stocarii hartilor, dar si a melodiilor. Pot fi astfel stocate hartile a 30 de tari europene, fara a mai fi necesara utilizarea unui CD-ROM sau a unui DVD, iar timpul de calculare a traseelor a fost redus considerabil.

    Functia de navigatie GPS include acum doua noi moduri de vizualizare: Birdview (care permite o mai buna intelegere a itinerariului prin reprezentarea unei harti color tridimensionala) si modul intersectie in care pe display sunt afisate detalii clare ale urmatoarei intersectii.

    Hard disk-ul include si o functie Juke-Box, care permite stocarea a pina la 180 de ore de muzica, prin copierea partiala sau totala de pe un CD audio sau un CD ce contine fisiere de tip MP3.
    Vizualizari: 968