rss

Navigare online extinsa si aplicatia Porsche Connect cu functiile Amazon Music si Smart Home

  1. 22/09/2017
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: Cayenne
    Vezi toate fotografiile (4)

    Functii noi, servicii noi, aplicatii noi: odata cu lansarea noului Cayenne, Porsche duce conectivitatea din interiorul vehiculelor la un nou nivel. Gama larga de optiuni de conectivitate face parte din Porsche Connect Plus, sistemul inclus in echiparea standard a noii generatii a SUV-ului. Acest lucru inseamna ca, pentru prima data, conducatorii auto pot accesa functiile Amazon Music si Smart Home de la Nest, precum si Radio Plus, o combinatie inteligenta de receptie radio traditionala si radio online, prin intermediul Porsche Communication Management (PCM).

    Noul Cayenne este permanent conectat la Internet, datorita cartelei SIM integrate, pe standard LTE. Aceasta functie este si ea inclusa in pachetul standard. Porsche a dezvoltat, de asemenea, o aplicatie simplificata de smartphone pentru functiile principale Connected Car. Prin Amazon Music, abonatii pot utiliza unul dintre cele mai populare servicii de streaming in noul Cayenne, direct din PCM. Pe langa colectia muzicala extinsa, Amazon Music ofera transmisia live, fara reclame, a meciurilor de fotbal din Bundesliga, a celor din Cupa DFB si a jocurilor cu participarea echipelor germane din cele doua mari competitii europene de fotbal.

    Navigare online cu informatii in timp real


    Navigarea online imbunatatita, care se bazeaza pe informatii din trafic in timp real, este chiar mai usoara, mai rapida si mai complexa. Cautarea simplificata a destinatiilor de navigare se bazeaza pe sistemul central de cautare, ce poate fi accesat prin click simbolul ”lupa” de pe panoul PCM. Acesta permite cautarea de destinatii utilizand termeni simpli. Sistemul de cautare ofera, de asemenea, o gama larga de informatii suplimentare, precum pretul combustibililor, parcarile disponibile in apropiere, inclusiv preturile si programul de functionare, sau recenziile altor utilizatori pentru hoteluri si restaurante.

    Comenzile vocale pentru alegerea destinatiilor de navigatie sunt la fel de simple, datorita noului pilot de voce. Functia de comanda vocala de la Porsche a fost inca o data imbunatatita. Datorita recunoasterii vocale online, comenzile vocale pot fi acum efectuate mult mai intuitiv decat inainte. De exemplu, acum este posibil sa introduceti o destinatie fara sa dati alte detalii despre adresa.

    Cu toate acestea, nu doar functiile de navigatie pot fi controlate cu ajutorul pilotului vocal. Sistemul receptioneaza peste 100 de comenzi in total – de la functii de navigatie si setari pentru sistemul audio, pana la functii ale automobilului precum sistemul climatronic si incalzirea scaunelor.

    Functia de calcul al traseului a fost si ea optimizata. Acest lucru a fost posibil prin procesarea simultana a datelor colectate atat de la bord, cat si online. Prin urmare, calcularea rutei de navigatie se realizeaza atat online, cat si intern, in interiorul sistemului PCM. PCM decide independent care sistem de navigatie a calculat traseul optim, dar intotdeauna incepe cu rezultatul calculat cel mai rapid.

    Sistemul de navigatie proceseaza, de asemenea, roiurile de date disponibile (swarm data), cu noul serviciu Risk Radar, prin care datele despre trafic si conditiile rutiere sunt captate si transmise in mod anonim, de la toate vehiculele dotate cu echipamentul respectiv. Odata captate de senzorii vehiculului, aceste date ofera avertismente de ceata sau privitoare la riscurile de derapaje si accidente. Prin aceasta functie, noul Cayenne poate contribui la micsorarea riscurilor si la prevenirea accidentelor. Destinatiile sunt usor de setat inainte de o calatorie, nu numai in PCM, ci si din aplicatia Porsche Connect de pe smartphone, sau prin intermediul platformei ”My Porsche”.
    Destinatiile sunt sincronizate automat, de indata ce conducatorul auto a fost identificat prin introducerea codului Porsche in vehicul, in aplicatie si pe portalul web ”My Porsche”.

    O solutie integrata – aplicatie noua Porsche Connect pentru iPhone si smartphone cu Android


    Aplicatia Porsche Connect, reproiectata, ofera conducatorului auto o interfata mult mai simpla si mai cuprinzatoare pentru accesarea unei game largi de functii Connect si functii ale vehiculului de pe smartphone. Aplicatia include trei sectiuni principale: Navigatie, ”My Vehicle” – pentru functii legate de autovehicul si ”My Account” – pentru setari si servicii destinate utilizatorului, cum ar fi conectarea aplicatiei Connect la conturile de Amazon Music si Nest. In sectiunea ”My Vehicle”, conducatorul auto poate verifica daca portierele, hayonul si geamurile sunt inchise, prin imaginile propriului vehicul redate din trei perspective diferite. In plus, din aceeasi sectiune, conducatorul auto poate bloca sau debloca vehiculul. Informatiile privind autonomia automobilului, nivelul uleiului si istoricul de service pot fi interogate, si ele, tot de aici. Sectiunea ”My Vehicle” permite, de asemenea, accesul la functiile de monitorizare si de siguranta ale vehiculului.
     

    Vizualizari: 1308
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »