rss

NASCAR: Montoya are motive de satisfactie

  1. 19/03/2007
    Vezi toate fotografiile (1)
    Juan Pablo Montoya a inceput sa inteleaga cum sta treaba si cu circuitele ovale. Cel putin cu Atlanta Motor Speedway, el reusind sa obtina locul opt in cursa contand pentru Busch Series, iar apoi, pozitia a cincea in NASCAR Nextel Cup.

    Ba mai mult, in cursa a doua a avut si sanse la victorie, dar campionul Jimmie Johnson, cel care avea sa castige, i-a inchis perfect culoarul in virajul doi, la ultimul start dupa o neutralizare, si, dupa ce masina sa a atins zidul, columbianul a avut probleme sa-si recapete ritmul.

    Evident, aceste rezultate ii dau sperante lui Montoya. Columbianul este pe locul 2 in ierarhia debutantilor si pe 10 la general in Busch Series, respectiv liderul in clasamentul “Rookie of the Year” si pe pozitia 15 in cel absolute din Nextel Cup. Si nu vrea sa se opreasca aici.

    Altfel, intrebat daca a urmarit cursa de debut a stagiunii 2007 in F1, Montoya a spus: “Vreo trei tururi. Kimi se distantase la sase secunde. Ce mai era de vazut? Puteam sa spun de atunci care o sa fie verdictul”.
    Vizualizari: 416