rss

Nanjing doreste reinvierea lui Austin si Healey

  1. 13/06/2007
  2. Tags: Austin, Healey, Nanjing
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cand Nanjing a cumparat MG Rover acum doi ani, ei au obtinut si drepturile asupra multor “marci mostenite” apartinand defunctului concern britanic, printre care si Austin Motor Company.

    Chinezii doresc sa readuca in atentie atat aceasta marca, cat si pe Healey, asupra careia au ajuns la un acord cu Healey Automobile Consultants Limited.

    Directorul pe probleme de calitate al celor de la Nanjing, Paul Stowe, a descris mai demult pe Austin ca fiind “o marca fantastica cu un appeal urias la nivel mondial”, dezvaluind ca asiaticii spera sa creeze o marca producatoare de masini de buget cu un logo recunoscut de toata lumea.

    Recent insa, oficialii chinezi au declarat ca sunt extrem de multumiti sa anunte intentia lor de a colabora cu Healey Consultants pentru dezvoltarea viitoare a marcilor Healey si Austin Healey, precum si a unor masini sport care sa le poarte numele.

    Se prespune deja ca viitoarele produse vor inlocui modelele ZR si ZS din fosta gama MG Rover si ca vor beneficia inclusiv de aportul unor motoare diesel moderne, furnizate de catre un producator european. De data asta, poate o sa fie cu noroc…
    Vizualizari: 914