rss

Nanjing da publicitatii pozele lui Roewe 550

  1. 06/09/2007
  2. Tags: Nanjing, Roewe 550
    Vezi toate fotografiile (1)
    Firma chinezeasca de stat, “puterea” din spatele renasterii defunctei MG-Rover, a dat publicitatii pozele modelului 550 (initial cunoscut drept conceptul W2), dupa ce, in prealabil, fusese surprins in teste de catre fotografii spioni. Denumirea se va schimba mai tarziu in Roewe 5 series.

    Fiind o masina a carei dezvoltare inca mai este in desfasurare, fata de conceptul in sine s-au operat cateva modificari la nivelul exteriorului. Stopurile au ramas in mare masura aceleasi, dar farurile urmaresc mai bine linia celor traditionale, implementate pe vremea cand aceasta masina era una britanica pur-sange.

    Motoarele nu vor fi pe atat de nobile cum ne-am astepta, fiind vorba de doua versiuni aspirate de 1,6 si 1,8 litri, cat si de una turbo, bazata pe cel din urma propulsor. De asemenea, producator pretinde ca Roewe va obtine cu usurinta cele 5 stele EuroNCAP.

    La un pret de 26.485 de dolari (in China), 550-ul pare o oferta buna, mai ales daca ne raportam la marimea spatiului interior, dar concurentii pe care-i va infrunta (Ford Focus, Toyota Corolla) au, in general, o imagine mult mai buna.

    Ramane, deci, de vazut cum va primi piata locala acest produs in momentul in care vor debuta vanzarile (sfarsitul acestui an sau, cel tarziu, prima parte a lui 2008).
    Vizualizari: 1040