rss

Nach One Concept 2.0 vine din Argentina (cu galerie foto)

  1. 29/05/2008
  2. Tags: Bravo motor company, Nach one
    Vezi toate fotografiile (8)
    Exista multe posibilitati de a optimiza consumul si performantele unui automobil fara sa umbli in vreun fel la motor. Aerodinamica si materialele folosite sunt cheia in aceasta situatie, putand fi reduse greutatea si coeficientul de rezistenta la inaintare.

    Inginerii argentinieni de la Bravo Motor Company stiu si ei acest lucru si s-au gandit sa profite. Astfel, dupa ce anul trecut au creat primul concept din scurta istorie a companiei, Nach One, sud-americanii au prezentat zilele acestea o evolutie a conceptului, anume versiunea 2.0.

    Nach One 2.0 este propulsat de un motor pozitionat in partea din spate care ofera standard 100 de CP, insa la cerere puterea poate fi urcata pana la 150 de "caluti". Plasticul, polietilena, carbonul si alte materiale ale viitorului au fost folosite pentru a pastra o greutate cat mai scazuta, iar despre partea aerodinamica nu are rost sa mai vorbim, intru-cat pozele alaturate vorbesc de la sine. Parbrizul si plafonul vor fi confectionate in intregime din sticla laminata.

    Pentru galerie foto completa click aici.
    Vizualizari: 860