rss

N-a fost spionaj!

  1. 07/07/2007
  2. Tags: Ferrari-mclaren
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pana sa se incheie ancheta demarata in cazul de spionaj Ferrari-McLaren, cazul pare sa fie lamurit de o a treia echipa. Este vorba de Honda, care a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Nigel Stepney, fost inginer la Ferrari, si Mike Coughlan, designer-sef la McLaren, l-au contactat pe directorul executiv al niponilor pentru a-si oferi serviciile.

    Astfel, se pare ca nu este vorba de spionaj, ci de incercarea celor doi de a-si schimba locul de munca. Ei au dorit sa aiba un as in maneca, motiv pentru care si-au insusit documentele tehnice secrete despre care se tot vorbeste in ultima vreme.

    Comunicatul Honda spune: “Date fiind speculatiile care se fac in jurul anchetei de la Ferrari si McLaren, Honda F1 doreste sa precizeze ca în acest an Nigel Stepney, fost angajat al Scuderiei Ferrari, a cerut o intalnire cu Nick Fry, director executiv al Honda Racing F1 Team. Nigel Stepney s-a intalnit in iunie cu Fry, iar la acea discutie a venit si Mike Coughlan de la McLaren. Cei doi cautau oportunitati de angajare in cadrul echipei noastre. Precizam ca pe parcursul intalnirii nu s-a facut schimb de informatii confidentiale. Nick Fry i-a informat pe Jean Todt si Ron Dennis despre intalnire si s-a oferit sa furnizeze informatiile pe care Ferrari sau McLaren le doresc”.

    Evident, dupa acest comunicat, Ron Dennis i-a atacat pe cei care puneau sub semnul intrebarii buna-credinta a echipei sale. "Am fost acuzati pe nedrept. Sunt multi oameni care se grabesc sa critice si sa arunce cu noroi, dar, in viata, de cele mai multe ori adevarul iese la iveala”, a declarat Dennis.
    Vizualizari: 797