rss

Mustang + Miata = Miastang

  1. 06/05/2007
  2. Tags: Ford, Miastang, Miata, Mustang
    Vezi toate fotografiile (2)
    Pasiunea unora pentru anumite modele legendare poate imbratisa conotatii grotesti, dar cand flagelul se extinde si pe deasupra devine si afacere, lucrurile incep sa devina cu adevarat grave.

    De exemplu, cazul lui Bill Carnes, omul care iti poate transforma Mazda MX-5/Miata intr-un surogat de Mustang pentru 12.999 de $ plus taxe

    Mazda MX-5 este deja unul din modelele preferate de asemenea oameni pasionati de incrucisari bizare, pe diferite sosele ale lumii existand hibrizi intre aceasta ea si BMW Z3 sau diferite modele Aston Martin.

    Totusi, acest mutant (numit M1Stang) este unul dintre cei mai ciudati de pana acum, de la modelul japonez (operatia se poate face pe orice masina apartinand uneia din primele doua generatii MX-5) nefiind pastrat decat parbrizul.

    In rest, fiecare panou al masinii a fost inlocuit cu unul de fabricatie proprie ce imita destul de bine totusi tablele unui Mustang din anii de demult.

    Pretul este insa unul prohibitiv, dat fiind faptul ca respectiva conversie nu include o revizuire a interiorului si nici macar vopsirea caroseriei.

    Asta ca sa nu mai spunem ca, cu 13.000 de dolari, va puteti depune linisiti avansul pentru un Mustang V8 nou-nout si, eh, veritabil…
    Vizualizari: 1282