rss

Murcielago de 500.000 de $

  1. 18/02/2007
  2. Tags: Lamborghini, Murcielago, Versace
    Vezi toate fotografiile (1)
    Evident, nu este vorba de un Murcielago obisnuit, ci de unul din seria dezvoltata impreuna cu creatorii de moda de la Versace, vandut la acest pret cu ocazia unei licitatii speciale tinute in Beverly Hills.

    Licitatia, ce a avut un scop caritabil (infuzia de fonduri pentru fundatia dedicata cercetarilor medicale, infiintata de celebrul solist Elton John), a fost intens atatata de actrita Sharon Stone cu ajutorul farmecului sau inegalabil.

    Dovada acestui fapt a fost facuta chiar de catre cumparatorul masinii, Vik Keulyan, care a pasit pe scena in fata a 600 de VIP-uri purtand urmele de ruj lasate de buzele seducatoarei actrite de la Hollywood.

    „Este remarcabil faptul ca cea mai importanta marca a designului vestimentar italian, Versace, cea mai sexy actrita, Sharon si campionul masinilor sport italiene, Lamborghini au putut colabora pentru a genera o infuzie financiara cercetarilor medicale patronate de Elton John. Suntem bucurosi ca am castigat licitatia” a declarat Keulyian.

    La ineditul eveniment, al carui gazda a fost Donatella Versace, au mai participat celebritati precum Prince, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Naomi Cambell si Demi Moore.
    Vizualizari: 1034