rss

Multidrive RS te aduce in mijlocul actiunii

  1. 14/10/2008
  2. Tags: Liberty Games, Multidrive RS
    Vezi toate fotografiile (9)


    Liberty Games, o companie britanica, a dezvoltat un sistem special dedicat jocurilor video care te ajuta sa te simti intocmai ca in cockpit-ul unei masini de curse. Dispozitivul Multidrive RS are sasiu tubular, iar comenzile sunt in asa fel amplasate incat imita in cele mai mici detalii interiorul autovehiculelor pilotate de Sebastien Loeb sau Mattias Ekstrom.

    Dispozitivul prezentat de britanici este dotat cu volan sport marca Logitech, scaun reglabil si pedale de ambreiaj, frana si acceleratie care dispun de un sistem special pentru a face ca totul sa parea cat mai real. Eventualii clienti - si sunt convins ca nu vor fi putini - pot alege intre un monitor LCD de 26 sau 32 inch montat pe cadrul de otel, chiar in fata "pilotului".

    Multidrive RS are propriul sistem audio surround, cu 5+1 boxe, pentru a aduce la viata sunetul motorului si scartaitul pneurilor.

    Vestea buna pentru cei deja interesati este ca Multidrive RS este compatibil cu PlayStation 3 si Xbox 360, dar si cu PC-urile! Distractia, insa, nu este deloc ieftina, acest dispozitiv putand fi achizitionat pentru aproape 3.500 euro. In plus, in acesti bani nu sunt incluse mirosul de cauciucuri incinse si benzina arsa.

    Vizualizari: 972