rss

Motorhome Napoca RT sprijina campania

  1. 21/04/2007
  2. Tags: Motorhome napoca rt
    Vezi toate fotografiile (1)
    Marco Tempestini, presedinte si pilot la Motorhome Napoca Rally Team, declara inca de la lansarea echipei clujene ca aceasta se va implica in 2007 si in domeniul promovarii sigurantei auto. Iar acum face dovada ca n-au fost vorbe in vant.

    Echipa Motorhome a decis sa sprijine campania “2% pentru SMURD 2007”, apreciind ca prin specificul activitatii – interventie rapida si calificata in caz de accident – prezenta SMURD alaturi de echipajele de raliu este imperios necesara.

    Colaborarea intre Motorhome Napoca si Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare – SMURD Cluj a luat fiinta cu ocazia sesiunilor de antrenamente organizate de echipa, si a decurs foarte bine de fiecare data. "Echipajele SMURD au raspuns prompt la fiecare apel al nostru, si au asigurat serviciul de asistenta medicala la un inalt standard calitativ", a declarat Tempestini.

    In cadrul campaniei “2% pentru SMURD 2007”, Motorhome doreste sa se implice profesional si mediatic in sustinerea acestui important serviciu public, si sa ajute la atragerea fondurilor necesare bunei desfasurari a activitatii SMURD. Pe langa actiunile pe care le vor desfasura impreuna, pilotii Motorhome vor sustine sesiuni de pregatire pentru soferii SMURD, si vor impartasi din experienta lor cu scopul de a imbunatati timpul de reactie al ambulantelor si in acelasi timp siguranta echipei de asistenta si a pacientilor.
    Vizualizari: 985