rss

Motor AG, 5 milioane Euro pentru cel mai nou complex BMW

  1. 02/12/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Motor AG
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cel mai nou distribuitor BMW din Romania, Motor AG  Pitesti, si–a inceput oficial activitatea. Complexul auto a fost construit dupa standardele actuale ale BMW Group, investitia totala insumand 5 milioane de euro.

    Acesta include un showroom cu o suprafata de 800 m2, un service cu o capacitate de 12 automobile si o zona extinsa dedicata automobilelor rulate.

    Motor AG isi incepe activitatea cu o echipa de 21 de angajati  in departamenetele de marketing, vanzari, back office si after sales. “Serviciile reprezinta un element distinctiv esential pentru automobile. Un produs de calitate trebuie dublat de servicii de calitate, mai ales in aceasta etapa de reasezare a pietei auto”, a declarat directorul general Motor AG, Adrian Prodanel.

    Planurile de dezvoltare Motor AG se bazeaza pe portofoliul de modele BMW. Anul acesta au fost prezentate nu mai putin de 4 modele noi: BMW Seria 1 Coupe, BMW Seria 1 Cabrio, BMW X6, BMW Seria 3.

    La inceputul anului viitor, Motor AG va implementa programul BMW Premium Selection (BPS), prin intermediul caruia vor fi comercializate masini rulate, provenite din parcul auto al BMW AG.
    Vizualizari: 922
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »