rss

MotoGP: s-a lansat noul Ducati

  1. 10/01/2008
  2. Tags: Casey stoner, Marco melandri
    Vezi toate fotografiile (1)
    La Madonna di Campiglio, in Alpii Dolomiti, acolo unde se afla la schi si cei de la Ferrari, campionul mondial de MotoGP, australianul Casey Stoner, si noul sau coechipier, italianul Marco Melandri, au prezentat motocicleta cu care Ducati va incerca in 2008 sa-si pastreze titlurile mondiale cucerit anul trecut.

    Modelul Ducati Desmosedici GP8 a fost scos la iveala de Stoner si Melandri dintr-o sculptura de gheata, la eveniment fiind prezent si presedintele Ducati, Claudio Domenicali.

    „Acest model este o evolutie a celui din 2007”, a precizat Domenicali. „Cum putea sa fie altfel? Acea motocicleta a fost aproape perfecta. Am lucrat pentru a progresa la toate capitolele. Sasiul este mai usor si mai rigid, geometria suspensiei spate este nou, iar motorul este ceva mai performant si consuma mai putin. Am lucrat si la fiabilitate, propulsorul rspunzind acum mai bine comenzilor pilotului. La nivel de electronica am modificat cativa senzori si am lucrat la detalii”, a incheiat Domenicali scurta si concisa prezentare tehnica a motocicletei.
    Vizualizari: 758