rss

Motocross-ul poate fi o experienta VIP

  1. 21/10/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Motocross-ul reprezinta o disciplina sportiva cu motociclete, care da multa adrenalina. Acesta este definit ca unul dintre cele mai exigente sporturi in aer liber, desfasurate pe teren accidentat. Acest lucru il face un sport foarte extrem.
    In timpul curselor de motocross, corpul calaretului este foarte vulnerabil la orice fel de ranire care poate aparea in caz de accident. Indiferent daca sunteti incepator in acest sport sau daca aveti multa experienta, trebuie sa va asigurati ca corpul dumneavoastra este bine protejat cu cele mai bune echipamente moto, astfel incat sa evitati consecinte grave.
    In acest sens, este necesar sa alegeti echipamente motocross de calitate. Cele mai importante produse motocross, pe care trebuie sa le aiba fiecare motociclist sunt: casca, cizme, ochelari, pantaloni, bluza, manusi, genunchiere si cotiere.
    Casti motocross
    Casca este unul dintre cele mai importante accesorii, care face parte din echipamentul de protectie motocross. Acest fel de casti moto sunt mai diferite de castile moto normale. Au o barbie alungita, care protejeaza de ranire, precum si ofera o aerisire mai buna in timpul conducerii.
    Investitia intr-o astfel de casca motocross este esentiala si foarte importanta. Una dintre principalele cauze ale numarului ridicat de decese si dizabilitati in randul motociclistilor este ranile severe la cap. In acest sens, este important sa alegeti cu atentie o casca motocross, potrivita pentru dvs si nevoile dvs.
    E foarte important sa alegeti produse de la branduri populare, care s-au dovedit datorita calitatii lor. Va sfatuim sa alegeti o casca motocross potrivita pentru dvs, indiferent de pretul. 
    Odata cu aceasta, este important sa alegeti modele care sa se potriveasca perfect dimensiunii capului dumneavoastra. O casca mai mica sau mai mare poate duce la leziuni neplacute.
    Cizme motocross
    Cizmele motocross sunt, de asemenea, o parte foarte importanta a echipamentului. La motocross, picioarele pot fi ranite foarte grav. Cizmele motocross sunt special create pentru a va proteja in caz de accident, oferind protectia gleznelor, tibiilor si gambelor.
    Atunci cand alegeti cizme moto potrivite, la fel ca la castii, trebuie sa alegeti modele de inalta calitate, cu o marime perfecta pentru dvs. Asigurati-va ca sunt ergonomice si va permit sa va miscati liber gleznele si sa nu fie nici prea mari, nici prea mici.
    De asemenea, verificati greutatea cizmelor. Acestea trebuie sa fie extrem de usoare, astfel incat sa ofere confortul necesar al motociclistului in timpul cursei. Cizmele grele pot crea disconfort si sa va afecteaza postura pe motocicleta.
    Bluze motocross
    Bluzele motocross sunt create intr-un mod special, oferind protectie impotriva ranirii si arsurilor solare. Acest tip de bluze sunt foarte diferite de toate celelalte. Va sfatuim sa alegeti modelele motocross, deoarece acestea sunt mult mai rezistente la uzura decat cele normale. 
    Va recomandam sa alegeti o marime potrivita pentru dvs, care sa nu fie prea mare sau prea stransa. Cautati un model care sa vi se potriveasca perfect, astfel incat sa va simtiti confortabil. Acordati atentie si a materiei. Bluzele motocross trebuie fi realizate din materiale de inalta calitate.
    Pantaloni motocross
    Pantalonii motocross reprezinta. de asemenea, o parte importanta a echipamentului dvs. Deoarece motocrosul este un sport cu risc ridicat, este necesar sa va protejati complet picioarele.
    Cand vine vorba de alegerea pantalonilor de motocross, va recomandam sa cumparati modele care sunt realizate din tesaturi de inalta calitate si durabile, cu o suprafata neteda. In plus, forma lor este cruciala. Acestea ar trebui sa aiba un design ergonomic, oferindu-va confort si comoditate.
    Manusi motocross
    Manusile sunt, de asemenea, un accesoriu util, deoarece previn vanatai, taieturi si abraziuni care pot aparea in timpul motocross-ului. In plus, manusile de motocross ofera o aderenta mai buna, iar captuseala lor ajuta la reducerea vibratiilor, astfel incat sa va puteti creste rezistenta si eficienta in timpul unei curse.
    Ochelari motocross
    Deoarece castile motocross nu au viziere, este necesar sa cumparati niste ochelari. Acestea va vor proteja ochii de vant, praf, noroi si ploaie, sporind astfel vizibilitatea. Este foarte important sa alegeti o marime potrivita. Asigurati-va ca modelul selectat se se potriveste perfect cu casca dvs.
    De asemenea, alegeti modele care garanteaza o ventilatie buna in timpul conducerii. Și nu uitati de protectia UV si o acoperire care va proteja placa de zgarieturi si ceata (Pinlock). De obicei, ochelarii de motocross de inalta calitate au toate protectiile necesare.
    Protectii motocross
    Protectiile reprezinta o parte importanta a echipamentului fiecarui motociclist, deoarece ofera o protectie maxima. Acestea includ bare de protectie, armuri, genunchiere si cotiere. Toate acestea va vor oferi protectie, protejand fiecare parte a corpului.
    Indiferent daca sunteti incepator sau un motociclist avansat, protectia si siguranta in timpul conducerii sunt foarte importante. Asadar, cumparati-le pe toate echipamente de protectie necesare, astfel incat sa va puteti bucura de sportul dvs. preferat in cel mai bun si mai sigur mod posibil.

    Vizualizari: 1415
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »