rss

Motociclete BMW pentru Politia Rutiera

  1. 27/12/2006
  2. Tags: BMW R1200RT, Brigada de Politie Rutiera Bucuresti
    Vezi toate fotografiile (2)
    Incepand din aceasta luna, Brigada de Politie Rutiera Bucuresti va dispune de cel mai performant bolid pe doua roti din Europa, BMW R1200RT, flota deja achizitionata cuprinzand 50 de exemplare.

    Trebuie spus ca lansarea oficiala a modelului a avut loc la sfarsitul anului 2005, in cadrul Salonului International Milipol de la Paris, cea mai mare expozitie de profil din Europa.

    Motocicleta este produsa in fabrica de la Berlin, iar BMW  livreaza anual intre 3.000 si 4.000 de unitati, echipate special pentru politie, jandarmerie, politie militara, graniceri, ambulanta sau pompieri.

    BMW R1200RT se remarca prin tehnologia moderna pentru motor si sasiu, fiabilitatea motorului boxer, mai ales in misiunile de patrulare si insotire in zone metropolitane, noile standarde in domeniul sigurantei ( ABS Integral) si protectiei mediului (catalizator), echipamentele speciale disponibile, perfect compatibile cu standardele motocicletei.

    Un alt argument in favoarea acestui model este linia de fabricatie speciala pentru motociclete destinate autoritatilor, care asigura compatibilitatea si integrarea in produs a echipamentelor specifice.
    Vizualizari: 5353