rss

Moto: S-a intors roata!

  1. 27/01/2007
  2. Tags: Despres, Marc coma
    Vezi toate fotografiile (1)
    Anul trecut, Despres a fost la timona, dar, in final, a cazut, si i-a oferit lui Marc Coma un succes neasteptat. Catalanul a plecat excelent si in actuala editie, confirmand forma buna in care se afla, probata si de modul autoritar in care a dominat intregul sezon 2006 de rally-raid.

    Mai mult, Marc a fost ferit si de problemele tehnice la motocicleta KTM, care le-a dat o multime de batai de cap rivalilor sai. Spre exemplu, dupa doua momente in care i-a cedat cutia de viteze, Despres era la aproape o ora distanta de Coma.

    In urma sa s-au clasat Casteu, vice-campionul mondial, si americanul Chris Blais, care pare sa fie indreptatit sa spere la un succes in anii care vin.

    De notat buna prestatie a amatorilor, care si-au adjudecat cinci “speciale” in acest an (Faria, Rodrigues si Vinters, ultimii doi cite doua succese), Helder Rodrigues adjudecindu-si categoria 450 cmc in fata corsicanului Michel Martini, care a lasat pentru aproape o luna restaurantul pe care-l conduce pentru a concura in Dakar.

    La aceasta sectiune pe podium a mai urcat si triplul cistigator al Touquet Enduro, Thierry Bethys.

    In ierarhia debutantilor, in care Mani Gyenes a ocupat locul 9, cel mai bun a fost Fabien Planet, campion al Frantei la enduro si cistigator al FFM Dakar Enduro Challenge, in timp ce competitia femeilor, foarte animata pina la Tambacounda, a fost adjudecata de Ludivine Puy.

    La sosire au ajuns sase concurente, acelasi numar de sportivi la finis (din 13 participanti) fiind consemnat si la sectiunea ATV,  dominata de cehul Josef Machanek.
    Vizualizari: 768
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »