rss

Mosley vrea inca un mandat!

  1. 13/09/2008
  2. Tags: Fia, Max mosley
    Vezi toate fotografiile (1)


    Intr-una dintre rarele sale iesiri in fata presei dupa scandalul sexual in care a jucat rolul principal, Max Mosley a surprins pe toata lumea - poate mai putin pe Bernie Ecclestone, care afirmase de mult timp ca presedintele FIA nu va renunta la "scaun" - cand a declarat ca se gandeste la un nou mandat de presedinte al FIA.

    Si asta la numai cateva luni dupa ce a promis ca se va retrage la finele actualului mandat, in 2009. Insa atunci era prins cu mata-n sac, sau mai bine zis cu prostituatele in casa, iar acum s-au mai linistit apele si lumea a mai uitat de orgia in care el era nazistul sef. Asa se face ca fostul avocat s-a "sucit" si acum nu exclude o noua candidatura, la presiunile diverselor persoane, dupa cum sustine el.

    "Trebuie sa spun ca este o presiune suparatoare care vine din diverse colturi ale lumii si mi se cere sa continui. Vom vedea. Nu exclud nicio posibilitate. Niciodata sa nu spui niciodata, dupa cum spune vechiul cliseu. Insa, in acest moment, as inclina spre o viata mai linistita", a spus Max Mosley.
    Vizualizari: 807