rss

Mos Geiger

  1. 08/12/2006
  2. Tags: Hummer
    Vezi toate fotografiile (2)
    Daca febra sarbatorilor de iarna te-a lovit mult prea tare, ai putea sa gasesti un calmant sub forma ultimei creatii a nonconformistului tuner Geiger, cel care are o adevarata obsesie pentru transformarea modelelor Hummer H2. Germanii propun o noua „sanie” pentru Mos Craciun in valoare de aproximativ 110.000 euro, destinata emisiunii Galileo difuzata pe canalul Pro 7, cu care mosul ar putea iesi pe „interval” pentru a lasa cadouri chiar si in cele mai active sectoare din Harlem .

    De acestea vei avea parte insa inauntrul gigantului american; imbracat de maestrul tapiter Andi Richter in piele si covorase rosii, acesta il imbie pe „Santa” pe bancheta din spate sa se relaxeze dupa o noapte de munca asidua, afundandu-si picioarele in imitatia de blana de urs polar de pe podea si vizionand un program de colinde la monitorul TV montat in semineul electric.

    Daca insa Mos Craciun se simte mai tanar ca niciodata, poate elibera puterea celor 3.800 de wati din sistemul JBL pregatit de specialistul Thomas Regler sau uimi audienta cu cele trei monitoare LCD, dintre care cel din fostul portbagaj are o diagonala de 42 de inch. Ho, ho, ho...
    Vizualizari: 787