rss

Morgan Aero Coupe, un supercar pentru nostalgici

  1. 06/02/2012
  2. Tags: aero coupe, BMW, Morgan
    Vezi toate fotografiile (7)

    Pe langa modelele avangardiste, purtatoare de tehnologii de ultima generatie, Salonul Auto de la Geneva va fi un bun prilej de a reinventa trecutul. Unul dintre cele mai nostalgice modele va fi Morgan Aero Coupe.

    Cunoscut pentru propunerile sale cu aspect retro, Morgan va expune in luna martie, cu ocazia celui mai important eveniment auto de la inceputul anului, noul Aero Coupe. Sportiva se lauda cu un motor de provenienta BMW.

    Constructorul britanic a folosit ca sursa de inspiratie celebrul GT3 Aero. Supercarul cu doua locuri beneficiaza de o caroserie din aluminiu, asamblata manual, si este pus in miscare de un propulsor furnizat de BMW.

    Unitatea de V8 de 4,8 litri dezvolta 367 Cai Putere si un cuplu maxim de 390 Nm. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte. Optional este disponibila si o transmisie automata, care ofera doua moduri de rulare: Auto si Sport.

    Noul Morgan Aero Coupe efectueaza sprintul de la 0 la 100 km/h in numai 4,5 secunde si atinge o viteza maxima de 273 km/h. Habitaclul este dotat cu un sistem audio de inalte performante, tapiterie din piele si aer conditionat.

    Vizualizari: 1739