rss

Mopar propune un altfel de Jeep Compass

  1. 04/05/2007
  2. Tags: Compass, Jeep, Mopar
    Vezi toate fotografiile (2)
    Divizia de vehicule speciale a celor de la Chrysler este recunoscuta mai mult pentru componentele de inalta performanta pe care le ofera impatimitilor vitezei, dar iata ca, din cand in cand, demonstreaza si o latura ceva mai “umana”.

    De curand, americanii au anuntat lansarea unui pachet optic pentru Jeep Compass, numit Rallye Package si disponibil atat pentru versiunile 4x2, cat si pentru cele 4x4 ale masinii.

    Sigur, termenul de Rallye nu ar trebui sa determine pe nimeni sa incerce sa-l imite pe Loeb, ci doar sa impresioneze pe cat posibil audienta pietonala.

    Pentru aceasta, SUV-ul va etala un set de jante de 18 inch de culoare neagra, cu centrul cromat, un eleron pozitionat in prelungirea plafonului, faruri auxiliare imbracate in huse cu logo-ul Jeep, o evacuare cromata, un logo “Rallye” cromat, un set de praguri laterale evazate si un bumper sport, cu prizele de aer acoperite cu grilaj de tip fagure.

    Cu culoarea potrivita, Jeep Compass Rallye Package poate arata chiar bine pe strazile din cartier, dar cel putin la fel de important este faptul ca pachetul nu costa decat 1.985 $ (pentru versiunea Sport) si 1.850 $ (pentru Limited), putand fi comandat chiar in momentul in care cititi aceste randuri.
    Vizualizari: 1431
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »