rss

Modelul Aston Martin distrus in Quantum of Solace a fost vandut! (cu video)

  1. 10/10/2008
  2. Tags: Aston Martin, DBS, Quantum of solace
    Vezi toate fotografiile (4)

    Daca va mai amintiti, in luna aprilie a acestui an, un cascador angajat pentru cel mai nou film din celebra serie James Bond, "Quantum of Solace", a distrus un Aston Martin DBS nou-nout dupa ce a pierdut controlul asupra masinii si a plonjat de la mare inaltime in Lacul Garda din Italia.

    Desi bolidul a fost complet distrus, asta nu l-a impiedicat pe un fanatic admirator al actorului Daniel Craig, cel care il interpreteaza pe faimosul agent secret britanic, sa achizitioneze resturile masinii pentru suma de 250.000 de euro, o suma exorbitanta daca tinem cont ca pretul de catalog al unui DBS este de aproximativ 150.000 de euro!

    Informatia a fost confirmata de insusi Daniel Craig, care insa nu a dorit sa faca public numele noului proprietar, spunand despre acesta ca este un pasionat colectionar.

    Masina fusese livrata pentru filmari chiar in dimineata zilei in care soferul, un inginer de la Aston Martin, a scapat de sub control DBS-ul pe drumul virajat de langa Torbole si a plonjat in apele Lacului Garda de la o inaltime de aproximativ 15 metri.

    Din fericire, acesta a scapat doar cu cateva rani minore, dupa ce ramasese blocat in masina, inconstient, pret de cateva secunde la o adancime de circa 45 de metri (!), inainte de a reusi sa se salveze dintre fiarele contorsionate si sa inoate la suprafata.

     

     

    Vizualizari: 1071
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »