rss

Modele noi de la SEAT

  1. 10/03/2007
  2. Tags: SEAT
    Vezi toate fotografiile (2)
    Pusa o vreme la zid de o situatie financiara nu tocmai roza, divizia Volkswagen responsabila cu sportivitatea si placerea de a conduce, Seat, este gata sa inceapa lucrul la o noua serie de modele.

    Cu ajutorul unei infuzii de capital din partea companiei-mama, spaniolii vor lansa mai intai o versiune de serie a conceptului Altea Freetrack, ce va fi urmat de un sedan de clasa medie sportiv.

    Despre Freetrack ati aflat deja primele informatii prin intermediul auto.ro, SUV-ul Seat bazandu-se pe o platforma tehnica de Altea XL si o garda la sol gigantica (31 cm) pentru a-i impresiona pe numerosii fani ai modelelor Sport Utility.

    Ca urmare, vom insista mai mult pe anuntul modelului de clasa medie, ce se va dori un raspuns dat celor care se intrebau de ce trebuie Passat sa fie atat de plictisitor. Mai mult decat atat, noua masina va cauta sa remedieze imaginea ibericilor cu privire la interioarele nu foarte bune calitativ, un aspect destul de evident chiar si in cazul ultimului venit Leon.

    Seat nu a comunicat anul in care noul model va aparea pe piata, dar nu ne indoim ca acesta va fi un adversar de temut pentru sportivele declarate din segmentul D inferior, zona in care noul Ford Mondeo si viitoarele Honda Accord si Opel Vectra sunt de asteptat sa faca legea.
    Vizualizari: 807