rss

Miza mare in Raliul Avram Iancu

  1. 18/09/2007
  2. Tags: Grupa a, Grupa n
    Vezi toate fotografiile (1)
    Trei titluri nu-au fost transate pana acum in Campionatul de Raliuri al Romaniei, editia 2007. Este vorba de confruntarile la Grupa A si Grupa N, dar, mai presus de acestea, cea pentru primul loc in ierarhia absoluta. Ultimele doua se pot decide chiar in acest weekend.

    Daca la Grupa A confruntarea este deschisa pana la final, Mitroi, Duval, Goellner si, teoretic, chiar Vergitsis (foto) putand sa obtina locul intai, la Grupa N si in ierarhia absoluta putem afla verdictul chiar in Raliul Avram Iancu din acest final de saptamana. Marisca are nevoie de victorie sau un loc secund pentru a deveni, a doua oara in cariera, campionul Romaniei, si, totodata, invingator la Grupa N.

    Tempesta, secondantul sau, este dezavantajat de regula „n-2”. Pentru el, practic, ultima speciala a intrecerii precedente a insemnat ratarea titlului, astfel ca acum obiectivul este locul secund. In replica, desi acum se afla pe 3, la 14 puncte in spatele lui Marisca, Gartofan mai are sanse. El are nevoie de doua victorii, coroborate cu o cursa de zero puncte si un loc patru pentru rivalul sau. Se va decide oare campionatul in aceasta runda sau vom asista, precum in 2003, 2004 si 2006, la un titlu decis de ultima etapa?
    Vizualizari: 564
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »