rss

Mitubishi Racing Lancer: primele imagini

  1. 23/08/2008
  2. Tags: Dakar, Mitsubishi, Racing lancer
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Acestea sunt primele imagini ale masinii cu care Mitsubishi va incerca sa cucereasca o noua coroana in raliul Dakar, botezata Racing Lancer si programata pentru debut la Salonul Auto de la Moscova.

    In plan competitional, nu Dakar va fi totusi prima cursa in care o vom vedea in actiune, ci in cea de-a sasea etapa a Cross-Country Rally World Cup ce va avea loc luna viitoare.

    Cu un design ce combina liniile zvelte ale lui Lancer si formele robuste ale precedentelor masini de raliu dezvoltate pe baza lui Pajero, Racing Lancer are un profil ce aduce aminte de hatch-ul Lancer Sportback.

    Totusi, nu asfaltul se va regasi pe lista de preferinte “culinare” a rotilor sale, ci pietroaiele, sleaurile si praful pampasului sud-american, locul de desfasurare a editiei din 2009 a raliului Dakar (mutat in aceasta zona din motive de securitate).

    Campionul Peterhansel se va baza pe un motor V6 turbodiesel de trei litri pentru a-si trece in palmares cel de-al 10-lea titlu de campion, Mitsubishi facand practic aceeasi mutare care s-a dovedit castigatoare in cazul lui Audi si al sau R10 TDI.

    Vizualizari: 1611
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »