rss

Mitsubishi Sportback de serie: primele fotografii

  1. 25/01/2008
  2. Tags: Hatchback, Lancer, Mitsubishi, Sportback
    Vezi toate fotografiile (3)
    In 2005, constructorul nipon a prezentat o versiune concept a modelului Lancer hatchback, iar la mai putin de un an dupa aceea a anuntat ca masina va intra in productia de serie.

    De atunci, nu s-au mai auzit prea multe despre noul Lancer hatchback sau de originalul Sportback Concept. Pana azi, insa, cand Mitsubishi a publicat primele schite cu varianta aproape finala a hatch-ului Lancer.

    Desi nu suntem siguri ca aceste fotografii sunt oficiale, vehiculul din imagine pare totusi sa urmeze aceleasi linii ca precedentul Sportback Concept.

    Spre deosebit de prototip, pozele infatiseaza o masina cu spoilere si blocuri optice in stilul celor de serie, precum si o evacuare dubla conventionala.

    Noul model este asteptat sa intre in gama Mitsubishi in a doua jumatate a acestui an, cand se va alatura sedanului si a performantelor versiuni Evo din gama Lancer.

    Trenul de rulare va fi acelasi cu sedanul Lancer, care include motorizari pe benzina de 1,5 si 2,4 litri, precum si cateva versiuni turbo si turbodiesel-uri. Din gama de motorizari nu va lipsi propulsorul turbo de 2,0 litri de pe modelul Evolution.
    Vizualizari: 939