rss

Mitsubishi se retrage de la Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 13/02/2009
  2. Tags: Frankfurt, i MiEV Concept, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Din pacate, pentru toate persoanele implicate, sau, cel putin interesate de lumea automobilelor, recesiunea economica nu inseamna numai taierea productiei, disponibilizari sau faliment.  Aceasta inseamna de asemnea, ca producatorii auto trebuie sa isi ajusteze planurile, inclusiv sa se retraga de la saloanele auto care de obicei necesita o investitie substantiala, pe care majoritatea nu si-o pot permite pe timp de recesiune.

    Mitsubishi este unul dintre primii constructori auto care a anuntat ca nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt, ce va avea loc in luna septembrie.

    Mitsubishi spune ca se va concentra asupra unui singur eveniment de acest gen, ceea ce inseamana ca noutatile constructorului vor fi dezvaluite la Salonul Auto de la Geneva. Compania va prezenta o versiune sportiva a conceptului i MiEV Sport Air.

    Compania japoneza a declarat recent ca nu va incepe productia la platforma Russian construita cu PSA Peugeot-Citoen, motivand decizia pe fondul cererii scazute. ”Mitsubishi vorbeste aici de o intarziere de aproximativ 5 luni pentru inceperea productiei de SUV-uri” a declarat purtatorul de cuvant al PSA.

    Vizualizari: 1040
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »