rss

Mitsubishi propune noi motorizari pentru Outlander

  1. 22/06/2007
  2. Tags: Mitsubishi, Outlander
    Vezi toate fotografiile (1)
    Niponii s-ar putea considera deja cu sacii in caruta in privinta lui Outlander, dat fiind faptul ca, pe primul trimestru al acestui an, si-au indeplinit deja obiectivul de vanzari cu peste 13.000 de unitati comercializate.

    Totusi, ei nu se vor culca pe-o ureche si, la salonul auto de la Frankfurt, vor prezenta inca doua noi motorizari pentru SUV-ul de clasa medie, dintre care una cu siguranta ii va gadila in mod placut pe clientii Batranului Continent.

    Este vorba de un nou motor diesel de 2,2 litri din familia Di-D, ce va sta deasupra propulsorului imprumutat de la Volkswagen multumita celor 156 CP si 380 Nm (ultimii disponibili de la 2.000 rpm) pe care ii va transfera tuturor celor patru roti via o cutie manuala cu sase rapoarte.

    El va fi disponibil pe piata europeana la o luna de la lansare, la fel ca si cealalata noutate pregatita pentru evenimentul organizat in capitala financiara a Germaniei motorul pe benzina de 2,4 litri si 170 CP (ce va putea fi disponibil, pe anumite piete, si intr-o combinatie doar cu tractiune fata).

    Pentru un plus de appeal insa, Mitsu a hotarat sa garniseasca aceste doua noi oferte si cu unele completari pe lista de dotari standard/optionala, astfel incat, din 2008, Outlander va putea fi comandat cu jante de 18 inch, senzori de ploaie si de parcare, camera de luat vederi pentru marsarier si materiale mai placute la atingere in habitaclu.
    Vizualizari: 1129