rss

Mitsubishi ataca Dakar 2009 cu Racing Lancer

  1. 16/07/2008
  2. Tags: Cross-country, Racing lancer
    Vezi toate fotografiile (1)
    Mitsubishi a prezentat astazi Racing Lancer, o masina de competitie cu care vor incerca sa repete performantele obtinute in cursele de anduranta de actualul Pajero/Montero Evolution.

    Noul Mitsubishi Racing Lancer este programat sa debuteze in competitiile de raid inca de anul viitor, cand va lua startul in Dakar 2009, intrecere care a parasit Africa si se va tine in premiera in America de Sud. Racing Lancer este un autovehicul conceput special pentru cursele de Cross-Country, unde va concura la categoria Super Production (Grupa T1, masini de serie modificate), iar la realizarea ei s-au luat in calcul inclusiv regulile sportive care vor intra in vigoare in 2010.

    Autovehiculul japonez va fi pus in miscare de un turbo-diesel V6 de 3.0 litri, care in prezent se afla in plina dezvoltare, fiind testat in 2008 FIA Cross-Country Rally World Cup, dar si in Dakar Series, concurs ce a vizitat si Romania in urma cu trei luni. Propulsorul este capabil de peste 260 CP si 650 Nm.

    Design-ul exterior aminteste de silueta lui Lancer Sportback, hatchback-ul sportiv ce va fi lansat in Europa in aceasta vara. In ceea ce priveste partea tehnica, Mitsubishi Racing Lancer va "imprumuta" de la actualul model ce alearga in cursele de rally raid sistemul de tractiune integrala 4WD, trenul de rulare, franele si suspensiile, insa adaptate noilor cerinte de regulament.
    Vizualizari: 739
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »