rss

Mini MPV de la Ford, construit la Craiova

 1. 14/11/2008
 2. Tags: B-Max, Ford
  Vezi toate fotografiile (1)


  B-max, model ce va inlocui mult criticatul Fusion, se va pozitiona sub C-Max in gama Ford si va incerca sa ofere stil si practicabilitate intr-un pachet compact, sustin creatorii sai. B-max este incercarea constructorului american de a cuceri clasa MPV-urilor de mici dimensiuni.

  In timp ce Fusion nu are nici un avantaj in fata rivalior Opel Meriva si Renault Modus, B-Max are stil pentru ca isi trage inspiratia de la Fiesta. Plafonul este inaltat pentru mai mult spatiu. Farurile mari, bosajele proeminente si silueta zvelta dau un aer tineresc masinii.

  Platforma de Fiesta a fost lungita pentru a crea mai mult spatiu la interior. Desi designul interiorului seamana cu cel de Fiesta, Ford va pune accent pe calitatea finisajelor si a materialelor. B-Max va primi, de asemea, un sistem de control asemanator lui iDrive de la BMW, care va debuta in curand pe C-Max.

  Vestea cea mai buna este ca modelul va fi echipat cu o gama noua de motoare de capacitate mica. Versiunile pe benzina vor dezvolta intre 89 si 108 CP, cu un varf de gama de 1.6 litri si 148 CP. Fanii diesel vor primi motorul de 1.6 litri TDCi, in doua versiuni de putere: 89 sau 108 CP.

  Productia Ford-ului B-Max incepe la Craiova in 2010. Pentru primul an vor fi produse 100.000 de unitati, insa fabrica are capacitatea de a mari productia in cazul unei cereri crescute.
  Vizualizari: 1439
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »