rss

MINI la IAA Mobility 2021 Munchen

  1. 22/08/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mobilitatea urbana, dezvoltarea durabila, caracterul cosmopolit si personalizarea se afla in centrul dialogului marcii in mai multe locatii din Munchen. MINI Brand Hub in pavilionul MINI din Lenbachplatz va fi unul din punctele centrale ale prezentei marcii la IAA 2021.
    Mobilitatea urbana si dezvoltarea durabila sunt temele centrale ale Salonului International Auto (IAA) 2021, care va avea loc pentru prima data la Munchen, sediul BMW Group. Evenimentul va deveni pentru prima data  un forum pentru conferinte, prezentari si discutii despre viitorul transportului individual si a vietii in centrele urbane.
    MINI imbogateste acest dialog la IAA Mobility 2021 cu inovatii si perspective despre condusul distractiv fara emisii locale, conservarea consecventa a resurselor, individualitate in design si experiente puternic emotionale. Motto-ul #BIGLOVE ales de MINI se refera atat la protejarea climei si a mediului, cat si la contactele interumane.
    La IAA Mobility 2021, MINI va cauta dialogul cu publicul in diferite formate si in mai multe locatii din capitala bavareza. La Summitul de la centrul expozitional din Munchen, accentul va fi pus pe subiectele electrificarii si digitalizarii. In centrul "Open Space" din Max-Joseph-Platz, in centrul orasului, serveste drept scena pentru noile concepte de mobilitate in transportul urban. La fel ca MINI Brand Hub, MINI Pavilion din Lenbachplatz va un loc de intalnire intr-o atmosfera relaxata. Expozitia actuala de la BMW Welt prezinta intreaga gama de modele a marcii premium britanice.
    Diferitele locatii ale IAA Mobility 2021 vor fi conectate prin Blue Lane, care va trece prin zona orasului si va oferi vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de distractie la volan fara emisii la nivel local cu modelul electric MINI Cooper SE. Un serviciu de streaming online va difuza digital cele mai importante momente ale IAA Mobility 2021 catre intreaga lume, fie in direct, fie ca inregistrare.
    Summit-ul de la centrul expozitional
    Centrul expozitional din Munchen este locul de desfasurare al asa-numitului Summit, unde activitatile expozitionale traditionale sunt combinate cu noi forme de comunicare. MINI va fi prezent in pavilioanele expozitionale, cu accent pe distractia la volanul unui automobil electric. Punctul culminant va fi MINI Electric Pacesetter inspired by JCW. Cu caracteristicile sale de condus agil si cu propulsia complet electrica, automobilul s-a dovedit remarcabil pe circuitele stradale stramte ale Campionatului Mondial FIA Formula E ABB. Standul expozitional, care poate fi experimentat interactiv si este proiectat in stilul unui decor industrial din interiorul orasului, ofera o imagine de ansamblu asupra istoriei marcii, a gamei actuale de automobile cu sisteme de propulsie electrificate si a viziunilor pentru viitorul mobilitatii urbane.
    Modelul complet electric MINI Cooper SE si modelul plug-in hybrid MINI Cooper SE Countryman ALL4 vor fi expuse acolo . Recent, popularitatea acestor doua modele a asigurat ca, in prima jumatate a anului 2021, automobilele MINI electrificate vandute detin o cota de peste 15% pe piata mondiala, aproape 30% in Germania si de peste 30% in Romania, cu un succes remarcabil pentru modelul integral electric MINI Cooper SE.
    Pentru a-si evidentia caracterul versatil si ca sursa de inspiratie pentru calatorii in extraurbane, MINI Cooper SE Countryman ALL4 este prezentat la Summit cu un cort de acoperis de la producatorul italian Autohome, armonizat cu designul MINI.
    La Summit vor fi prezentate cea mai recenta colectie MINI Lifestyle, serviciul digital MINI Sharing bazat pe smartphone si cea mai recenta versiune a aplicatiei MINI. Interfata digitala universala dintre MINI si conducatorul sau ofera functii noi pentru navigatie convenabila, precum si suport de incarcare util pentru automobilele plug-in hybrid si electrice.
    MINI Vision Urbanaut va avea o prezentare digitala speciala. O alta perspectiva asupra viitorului mobilitatii si al coexistentei in zonele urbane este oferita de programul URBAN-X, un accelerator pentru companii start-up de tehnologie fondat de MINI, ale carui idei si proiecte vor fi prezentate si la Summit.
    Open Space in centrul orasului
    MINI Vision Urbanaut va fi expus in Open Space din Max-Joseph-Platz, in imediata vecinatate a Operei de Stat si a Rezidenztheater. Acolo, vizitatorii pot afla despre inovatiile actuale si conceptele de pionierat pentru mobilitate durabila si pot discuta cu experti despre idei si strategii pentru transportul urban de maine. Crearea dialogului intre expozanti si public este una dintre inovatiile-cheie ale IAA in 2021 si MINI Vision Urbanaut isi doreste sa initieze conversatii. Concept car-ul, care poate fi experimentat de public pentru prima data ca un automobil real in MINI Urban Hub, intruchipeaza viitorul designului durabil si o noua interpretare a "utilizarii inteligente a spatiului" tipica pentru marca. Acest vision vehicle complet electric nu numai ca transmite libertatea mobilitatii individuale, dar poate fi folosit si ca loc de retragere sau ca zona de intalnire cu prietenii.
    MINI Pavilion in Lenbachplatz
    Cu pavilionul MINI din Lenbachplatz, marca britanica are un loc de intalnire atractiv in zona centrala a orasului, care va deveni "place to be" absolut in timpul IAA Mobility 2021.
    Acolo, accentul nu se pune pe automobile, ci pe atitudinea generala a marcii, care se exprima in deviza #BIGLOVE. Expozitii, prezentari si discutii, precum si un program cultural si de divertisment divers asteapta vizitatorii in cladirea istorica, pe care MINI o imparte cu mai multi parteneri renumiti din diverse domenii de life-style, designul si tehnologie. Sunt planificate prezentari ale companiilor start-up tehnologice care se ocupa de designul viitor al spatiilor de locuit urbane si sunt sustinute de MINI ca parte a acceleratorului start-up URBAN-X. Un alt eveniment live cu lideri de gandire sub deviza "Orasul de maine este creat astazi", platforma de dialog "The Sooner Now" este gazduita si in Pavilionul MINI.
    In plus, designul MINI Pavilion este dominat de o noua colaborare intre MINI si designerul britanic Paul Smith. Obiectivul este de a proiecta impreuna solutii care se concentreaza si mai puternic pe tema dezvoltarii durabile.
    Sir Paul Smith este unul dintre cei mai cunoscuti designeri de moda pentru barbati din Marea Britanie. La sfarsitul anilor '90, el a creat designul unei serii speciale limitate a clasicului Mini intr-o nuanta de albastru special conceputa, precum si un unicat cu un finisaj coloristic in designul tipic cu dungi multicolore Paul Smith. Primul rezultat al noii colaborari este un model MINI unic, care poate fi admirat in MINI Pavilion la IAA Mobility 2021.
    Gama de produse MINI expusa la BMW Welt
    Un alt punct de atractie pentru vizitatorii IAA Mobility 2021 este BMW Welt de langa Parcul Olimpic. Centrul de experienta proiectat futurist gazduieste si un univers al marcii MINI in care sunt prezentate gama actuala de modele si numeroase alte produse. In plus fata de gama larga de modele actuale pentru automobilele premium din clasa mica si compacta - de la MINI Cooper SE la modelele foarte sportive John Cooper Works - vor fi prezentate si noile produse din colectia MINI Lifestyle. De asemenea, MINI Vision Urbanaut si initiativa URBAN-X sunt reprezentate in zona MINI cu prezentari digitale.

    Vizualizari: 837