rss

MINI il prezinta pe Spike, personajul digital pentru noua familie de modele

  1. 16/04/2023
    Vezi toate fotografiile (6)

    Spike, prietenul canin al marcii MINI, este reimaginat si adus la viata in lumea digitala. Inspirat de un buldog englez, el va ghideaza prin conceptul de operare al viitoarei familii de modele MINI. In rolul sau de Asistent Personal Inteligent MINI, el va construi un dialog cu utilizatorul pentru, sustinandu-l cu mai multe solutii in experienta din automobil. Spike isi face prima aparitie importanta la salonul international Auto Shanghai (18-27 aprilie 2023) din China.
    Acolo, prietenul patruped reimaginat va deveni un obiect de arta, intampinand vizitatorii standului MINI ca o sculptura de format mare, in stilul urban pop culture. Spike va aparea si ca un protagonist activ in cockpitul noului MINI Concept Aceman. Noul mod Spike pregateste scena perfecta pentru partenerul digital, care se prezinta publicului pentru prima data pe ecranul central OLED rotund si pe tabloul de bord. MINI va oferi o perspectiva ampla asupra solutiilor digitale ale noii familii de modele si a diverselor functii ale lui Spike pe parcursul anului 2023.
    Spike a insotit povestea de succes a acestui brand premium britanic de la debutul versiunii moderne MINI in 2001. Buldogul, cu statura sa compacta si puternica, mostenirea britanica si natura simpatica, era considerat echivalentul animal perfect al MINI chiar si la acea vreme. "MINI va fi sinonim intotdeauna cu emotii si experiente remarcabile", a declarat Oliver Heilmer, directorul MINI Design. "De aceea il preluam pe Spike ca personaj digital. Nu este doar un experiment de design, ci devine un partener plin de caracter in experienta de utilizator."
    Pentru comunitatea MINI, echipa de design MINI a dezvoltat Spike de la o schita initiala, la un partener versatil care atrage atentia dincolo de automobil; a fost deja pus in scena ca o sculptura, ca parte a premierei mondiale a MINI Concept Aceman. Oriunde apare Spike, el ofera experiente neasteptate si intalniri interesante.
    Lansarea noii familii de modele a marcii intareste legatura automobilului cu stilul de viata individual al utilizatorilor. Aceasta conexiune emotionala dintre persoana si automobile este revigorata de un personaj digital pe care Spike il intruchipeaza intr-un mod special.

    Vizualizari: 690