rss

MINI Electric ca automobil de companie: Biogena preia cea mai mare flota MINI Cooper SE

  1. 01/08/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sambata, 17 iulie 2021, angajatii 361° Health Company Biogena si-au preluate noile MINI Cooper SE complet electrice. Compania austriaca de familie, cunoscuta pentru dezvoltarea, productia si comercializarea preparatelor premium din micronutrienti, ofera angajatilor sai placerea de conduce moderna si durabila cu pana la 135 kW/184 CP. De mai multi ani, Biogena urmareste o strategie durabila, care include produse ecologice, reimpaduriri si protectie eficienta a mediului, prin urmare este perfect compatibila cu marca premium britanica. La inceputul anului, Biogena a oferit fiecarui angajat posibilitatea de a comanda un MINI Cooper SE, de culoare gri petrol, ca automobil inchiriat de companie.
    Prin comanda de 82 de automobile, compania trimite un semnal suplimentar pentru mobilitate electrica si dezvoltare durabila, iar acum ofera angajatilor posibilitatea de a experimenta distractia la volan fara emisii locale.
    "Performanta palpitanta a MINI Electric se potriveste perfect cu spiritul plin de pasiune al echipei Biogena", explica Julia Ganglbauer, director general al Biogena.
    Cu MINI Cooper SE, mobilitatea electrica in traficul urban este combinata pentru prima data cu caracteristicile tipice marcii ale originalului din segmentul premium al automobilelor de clasa mica. De la lansarea sa pe piata in 2020, peste 30.000 de unitati au fost deja vandute in intreaga lume. Aceste date sunt subliniate in mod special de prima jumatate a anului 2021, cand vanzarile globale ale tuturor modelelor MINI electrificate reprezinta deja peste 15% din total. In Romania, MINI Cooper SE se bucura de un succes extraordinar, cu o cota deja de 25% din totalul vanzarilor nationale.

    Vizualizari: 941