rss

MINI Crossover de serie vine la Frankfurt

  1. 29/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, MINI, MINI Crossover
    Vezi toate fotografiile (3)

    Potrivit oficialilor BMW, conceptul MINI Crossover a fost atat de bine primit in momentul in care a fost prezentat anul trecut la Paris, incat constructorul german a aprobat proiectul pentru introducerea in productia de serie in 2011, la doar patru luni de la debut.

    Versiunea de serie a viitorului crossover de la MINI va fi dezvaluita in luna septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ceea ce corespunde cu planul lansarilor de noi modele ale celor de la BMW.

    Nu va asteptati sa regasiti pe modelul de serie acelasi haion sau portiera din spate de pe partea soferului care slaideaza catre spate vazute pe prototip. Mai mult ca sigur ca MINI Crossover-ul de serie va primi usi cu deschidere conventionala si un haion standard. De asemenea, produsul de serie va putea fi comandat si in versiune 4x4.

    Daca este sa ne luam dupa informatiile furnizate de o sursa din interior, masina va beneficia de aceeasi stabilitate de invidiat care a facut celebre modelele MINI, in ciuda unei garde la sol mai mari si a altor detalii necesare pentru un vehicul cu valente off-road.

    In orice caz, cel mai mare MINI din istoria marcii nu va fi deloc ieftin, pretul de pornire fiind preconizat undeva in jurul a 22.000 de euro. In acelasi timp, MINI va oferi o lista de optionale foarte bogata, asa ca aceasta cifra va reprezenta practic un punct de plecare pentru acei clienti care vor dori sa-si personalizeze masina.

    Vizualizari: 1062