rss

Mini Cooper si Mini Cooper Cabrio au cea mai buna valoare la revanzare

  1. 22/01/2009
  2. Tags: MINI
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI Cooper Cabrio sau MINI Cooper sunt doua optiuni de automobile cu cea mai buna valoare de revanzare, ambele modele disputandu-si prima pozitie pe piata germana. In cadrul studiului “Wertmeister” (Campionul valorii) realizat de o reputata revista germana, cele doua modele ocupa primele doua locuri pentru al treilea an consecutiv. De aceasta data s-a impus MINI Cooper Cabrio, la fel ca in 2007, in timp ce in 2008 titlul i-a revenit lui MINI Cooper.

    La baza studiului „Wertmeister“ sunt estimarile pentru valoarea de revanzare dupa trei ani a automobilelor noi inmatriculate in 2009. Acestea sunt realizate de institutul de cercetare Bähr & Fess Forecasts. Pentru MINI Cooper valoarea reziduala este estimata la 67%, in timp ce pentru MINI Cooper Cabrio aceasta se situeaza la 70%.

    Dubla victorie MINI arata ca o investitie pentru placerea de a conduce, caracterul unic si calitatea premium este rentabila si pe termen lung. Castigatorii “Wertmeister” sunt, conform revistei germane “o investitie buna, care isi pastreaza foarte bine valoarea.”MINI Cooper a ocupat de fiecare data o pozitie de top in segmentul compact. In ultimii trei ani si-a disputat si titlul absolut alaturi de MINI Cabrio.

    “Acest studiu este unul cu o deosebita importanta si pentru noi: demonstreaza ca modele noastre pot fi o investitie foarte rentabila si in acelasi timp confirma succesul pe cea mai mare piata europeana, in conditiile unei competitii acerbe si unui public extrem de pretentios. In consecinta, avem toate motivele sa credem in succesul MINI si pe piata romaneasca” a explicat Cristi Vlasin, Sales Manager BMW Group Romania.
    MINI a incheiat anul 2008 in Romania cu o crestere de 36,9% si 267 unitati livrate.

     

    Vizualizari: 1587
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »