rss

MINI Cooper Cabrio: primele imagini

  1. 29/09/2008
  2. Tags: Cabrio, MINI, NAIAS
    Vezi toate fotografiile (3)

    MotoringFile este site-ul care, teoretic, stie mai multe despre MINI decat... MINI insusi, si o demonstreaza inca o data cu publicarea primelor imagini ale versiunii cabrio a micului vehicul britanic.

    In plus, multumita acestor baieti avem si ceva informatii noi, precum cea referitoare la faptul ca un pachet de dotari John Cooper Works ar putea fi disponibil inca de la startul vanzarilor.

    De la MotoringFile am aflat si ca noul MINI Cabrio va avea arcuri de securitate ejectabile si nu fixe ca la actualul model, ceea ce va reflecta imediat si pozitiv la nivelul vizibilitatii atunci cand masina va fi condusa cu acoperisul pliat.

    In interior, soferul va avea la dispozitie un indicator interesant, pozitionat langa tahometru, care ii va comunica soferului cati kilometri a condus masina in “modul” cabrio.

    Fara a gasi neaparat o utilitate in aceasta dotare, mai spunem ca modelul va avea si o gama de culori ceva mai bogata decat a fratelui acoperit, fata de care va fi totusi identic in ceea ce priveste baza tehnica si motorizarile oferite.

    Totul despre MINI Cabrio peste cateva luni, cand primul mare salon auto al anului 2009, NAIAS, isi va deschide portile.  

    Vizualizari: 1024