rss

MINI Cabriolet va ramane in portofoliul marcii si dupa 2025

  1. 16/05/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Electrificarea, cucerirea de noi grupuri tinta si o orientare consecventa catre clienti se afla in centrul realinierii cu care marca premium britanica MINI pregateste drumul pentru viitoarea sa gama de modele. Dupa anuntul unei noi generatii de automobile mici pur electrice ale marcii, a fost luata o alta decizie: povestea de succes a MINI Cabriolet va fi continuata. Dezvoltarea unui succesor al singurei decapotabile cu patru locuri in segmentul premium al clasei mici este confirmata. Noul model este programat sa fie prezentat in 2025. "MINI Cabriolet are o baza mare si deosebit de loiala de fani. Acest lucru este demonstrat si de cererea mare pentru cel mai recent model proaspat actualizat", spune Bernd Körber, directorul marcii MINI. "Prin urmare, suntem ferm convinsi de succesul acestui concept de automobil pentru viitor."
    Cu noul model MINI Cabriolet lansata acum cateva saptamani, placerea tipica a condusului unei decapotabile a marcii a castigat si mai mult atractivitate. Designul clar si redus exprima charisma extravaganta a automobilului mai intens ca niciodata - mai ales cu caroseria in noua varianta de culoare Zesty Yellow disponibila exclusiv pentru MINI Cabrio. In plus, caracteristicile inconfundabile de design ale modelului decapotabil MINI sunt prezentate in mod deosebit de eficient. Grila hexagonala a radiatorului este mai mare ca niciodata, farurile LED standard au fost reproiectate, la fel ca si semnalizatoarele laterale, bandourile negre ale pasajelor rotilor au primit contururi noi, iar stopurile in designul Union Jack atractiv sunt acum echipamente standard.
    Cu aspectul sau proaspat, noi echipamente standard si optionale si sistemul de operare inovator, MINI Cabrio continua o poveste de succes care a inceput acum trei decenii. Dupa ce prototipul de la Salonul Auto de la Birmingham din 1992 provocase deja reactii entuziaste din partea publicului, o versiune decapotabila a fost adaugata clasicului Mini pentru prima data. Si chiar si dupa relansarea marcii, fanii nu au trebuit sa renunte la placerea condusului unei decapotabile in stilul tipic MINI. Din 2004, combinatia dintre sentimentul go-kart si distractia oferita de o decapotabila a incantat grupuri tinta cu discernamant din intreaga lume. Uneori, modelul decapotabil cu patru locuri a fost cel mai bine vandut cabrio din lume.
    Actualul MINI Cabriolet nu este doar originalul din clasa sa de automobile, ci si un unicat veritabil ca singurul model decapotabil din segmentul premium al clasei mici. Trei motoare la fel de puternice si eficiente cu tehnologia MINI TwinPower Turbo asigura placerea la volan adaptata corespunzator. Iar MINI John Cooper Works Cabriolet, cu motorul sau de 170 kW/231 CP, face vantul sa sufle si mai puternic.
    MINI Cabrio se bucura de o popularitate deosebit de mare pe piata auto germana, urmata de SUA si Marea Britanie. "Anul trecut, aproape unul din cinci clienti MINI din Germania au optat pentru distractie la volan intr-o decapotabila", a spus Bernd Körber. "Acest lucru demonstreaza marele entuziasm al comunitatii MINI pentru un concept de automobil precum acesta in viitor."

    Vizualizari: 798