rss

MINI Aldrige Special debuteaza la Londra

  1. 14/10/2008
  2. Tags: MINI
    Vezi toate fotografiile (4)

    Pentru galeria foto click aici

    Text: Catalina Ciociltan

    Foto: MINI

    Un MINI unic , cu un design fermecator, semnat de legendarul designer Alan Aldrige, debuteaza la muzeul de design din Londra. MINI Aldrige Special este un exponat care apartine artistului supranumit “omul cu ochi caleidoscopici”.

    56233-b-min.jpg

    Alan Aldrige s-a aratat dornic sa marcheze deschiderea expozitiei sale din Londra prin recrearea unei coperte unice a revistei Sunday Time Magazine, care in anul 1965 a ilustrat un MINI clasic pictat in stilul sau inimitabil. Interpretarea actualizata a imaginii, folosind acum un nou MINI One pentru panza de lucru a artistului, a fost prezenta in editia din octombrie a celebrei reviste.

    Conceptul MINI Aldrige Special este decorat cu o serie de imagini, forme si modele, fiecare reflectand fie o tema masculina fie o tema feminina. Tema designului este impartita in plan longitudinal, partea soferului fiind in mare parte pe un fundal albastru, ceea ce ii da un aspect masculine, iar partea pasagerului din dreapta este bazata in special pe roz.

    56233min.jpg Managerul general al reprezentantei MINI Din Marea Britanie a declarat: "munca lui Alan Aldridge este sinonima cu unele dintre cele mai importante nume din istoria culturii britanice, asa ca MINI este incantat sa poata sprijini aceasta expozitie oferindu-i lui Alan o masina pe care sa poata lucra''.
    "MINI va sarbatori 50 de ani, in 2009, astfel incat acesta este modul perfect de a incepe aniversarea.", a adaugat oficialul.

    Alan Aldrige este cunoscut in primul rand pentru munca sa creativa din anii ’60, ’70. El a ilustrat copertile albumelor unor mari artisti precum Beatles, The Rolling Stones, The Who sau Elton John. Expozitia va putea fi admirata de fanii MINI pana in 25 ianuarie 2009.

    Vizualizari: 826
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »