rss

Mihaela Radulescu, copilotul lui Sebastien Loeb

  1. 24/09/2008
  2. Tags: C4 WRC, Citroen, Mihaela Radulescu, Sebastien Loeb
    Vezi toate fotografiile (4)

    Mihaela Radulescu a fost timp de o zi copilotul campionului mondial de raliuri, Sebastien Loeb. Dupa ce a zburat cu un avion Hercules, a sarit cu parasuta, apoi a pilotat un Citroen C2 R2 de raliuri si a testat si o barca de Formula 1, Mihaela Radulescu s-a aflat pentru prima data la bordul unui Citroen C4 WRC.

    Sebastien Loeb, liderul la zi in WRC, a renuntat pentru o zi la copilotul traditional Daniel Elena si a parcurs cativa kilometri, pe un traseu de macadam amenajat pe domeniul Galice (70 km de Paris) avand-o in dreapta sa pe vedeta Antenei 1.

    "Am facut foarte multe in viata mea, dar este pentru prima oara cand o sa-i dictez unui campion mondial", a spus Mihaela inainte de a se urca in Citroen-ul C4 WRC, masina cu care Loeb a castigat anul acesta opt etape din Campionatul Mondial.

    Dupa ce a parcurs trei tururi de circuit, Loeb s-a intors in parcul de service fara nici o problema. "Am mers la fel de tare ca pe o proba speciala din mondialul de raliuri. Nu mi-am asumat riscuri inutile pentru ca nu era cazul, dar am mers foarte aproape de ceea ce fac eu intr-un raliu", a spus Sebastien Loeb, la finalul sesiunii de teste.

    "A fost o experienta fantastica. Este pentru a doua oara cand cei de la Citroen Romania ma fac sa traiesc senzatii dintre cele mai tari. Mai intai am fost in dreapta si apoi la volanul masinii pilotate de Alex Filip, un Citroen C2 R2, la Sibiu, pe un traseu de macadam. Acum, actiunea s-a petrecut in Franta, tot pe macadam, dar cu un Citroen C4 WRC alaturi de campionul mondial Sebastien Loeb. Nu degeaba este cel mai bun si nu intamplator a castigat pe asfalt, pe gheata si pe macadam. Sunt o norocoasa. Este ceva ce putini muritori au sansa sa simta. Cred ca o sa visez sariturile ireale pe care le-am facut cu masina pe traseu inca multe nopti de acum incolo. Oricum, o sa va arat si voua toate imaginile, plus un interviu cu campionul mondial in emisiunea mea de pe Antena 1", a spus Mihaela Radulescu, dupa ce a coborat din masina lui Loeb.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1336