rss

Micile dorinte

  1. 27/12/2006
  2. Tags: Lotus, Obvio
    Vezi toate fotografiile (2)
    Lotus este binecunoscut fanilor vitezei pentru masinile sport de exceptie pe care le creeaza, iar britanicii nu se dezmint nici atunci cand ajuta la fabricarea unor masini ecologice.

    Acesta este un „Obvio!”, produs al marcii braziliene cu acelasi nume care s-a aliat cu Lotus pentru realizarea unor modele sport ultrausoare si polivalente din punct de vedere al combustibilului consumat (el vor putea merge cu benzina, bioetanol, gaz natural sau chiar electricitate).

    Propulsoarele de 1,6 litri cilindree vor veni de la Tritec Motors, o firma braziliana, si vor fi instalate central, dar nu inainte ca Lotus sa le modifice astfel incat sa poate folosi mai multe tipuri de combustibil; in plus, britanicii vor pregati si versiuni supersportive ale acestora, ce ar putea dezvolta chiar si 250 CP.

    Iar daca designul nu este atat de spectaculos, cineva care va intra in habitaclul unui Obvio! se va simti, macar si pentru un moment, ca intr-un Macca F1: masina pune la dispozitie trei locuri pe un singur rand, accesibile prin usi de tip fluture...
    Vizualizari: 988
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »