rss

MICHELIN Alpin 6, noua generatie de anvelope calitative, sigure si performante, tocmai lansate si in Romania

  1. 30/10/2018
  2. Tags: anvelopa, cauciucuri, Michelin
    Vezi toate fotografiile (3)

    Compania franceza Michelin a lansat si in Romania cea mai buna anvelopa de iarna, Alpin 6. Aceasta se bucura de ultima tehnologie, oferind astfel o aderenta sporita, dar si o siguranta optima pe zapada si pe carosabil acoperit de gheata, polei sau umed.

    Datorita tehnologiei EVER GRIP, anvelopa isi pastreaza performantele in timp chiar si dupa o uzura mai mare, iar acest lucru inseamna siguranta chiar si dupa mai multi ani si kilometri de rulare. Profilul pneului a fost gandit astfel incat odata cu uzura, sa apara blocuri noi in suprafata de rulare care sa compenseze blocurile uzate, practic dand nastere la o anvelopa care evolueaza in timp si nu isi pierde calitatile.

    MICHELIN Alpin 6 reuseste sa aiba cea mai mica distanta de franare pe suprafata acoperita de zapada, conform testelor TUV SUD, cu aproape 6 metri mai putin decat urmatorul competitor premium. Aceeasi autoritate in domeniu a confirmat si ca Alpin 6 ofera cea mai buna tractiune si acceleratie pe zapada in conditii de rulare, iar DEKRA a confirmat ca anvelopa are cea mai buna longevitate fata de competitia directa.

    Anvelopele MICHELIN Alpin 6 sunt disponibile in Romania cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 17 inch ca diametru, si cu latimi cuprinse intre 185 si 225, acoperind cea mai mare parte a automobilelor. Gasesti toata gama de anvelope pe www.Michelin.ro

    Vizualizari: 2095
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »