rss

MG nou, mosit de Nanjing

  1. 16/04/2007
  2. Tags: MG TF, Nanjing Auto
    Vezi toate fotografiile (2)
    Compania Nanjing Auto, noua proprietara a MG, a anuntat ca reia productia de roadstere (este vorba de modelul MG TF) in fabrica de la Longbrigde, din apropierea Birmingham-ului. Data probabila este mai sau iunie.

    Chinezii au demarat deja asamblarea acestor masini si in tara natala, in facilitatile din orasul Nanjing, si spera ca productia sa creasca la 50.000 de exemplare in maxim doi ani.
    In paralel, un oficial cu rang inalt in companie, citat de The Financial Times, a declarat ca orientalii lucreaza si la un model complet nou, care este programat sa apara in 2009.

    Noul model va fi asamblat tot la Longbridge, dar componentele costisitoare (cum ar fi propulsoare sau cutiile de viteze) vor veni din China, unde, dupa cum bine se stie, pot fi produse pe bani marunti.

    De asemenea, anul viitor Nanjing Auto va inaugura si un centru propriu de design, iar viitoarea masina va fi prima conceputa acolo.

    Gama MG va fi imbogatita incontinuu: la sfarsitul anului viitor sunt programate alte doua modele, foarte probabil sub marca Austin.

    Acestea sunt menite sa inlocuiasca MG ZR, respectiv ZS si sa ajute compania chinezeasca sa atinga o cifra de productie anuala de 100.000 de exemplare.
    Vizualizari: 1038
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »