rss

Mercedes vrea sa cumpere McLaren

  1. 21/07/2008
  2. Tags: McLaren, Norbert haug
La Marele Premiu de Formula 1 de la Hockenheim, seful echipei McLaren, Martin Whitmarsh, a admis ca Mercedes doreste sa achizitioneze si restul de 60% din actiunile companiei britanice.

Constructorul din Stuttgart se afla in parteneriat cu McLaren din 1995 si este in acest moment singurul fabricant din Marele Circ care nu are sub control total echipa care il reprezinta.

“Este o problema interesanta si chiar o dilema cu care se confrunta actionarii acestei afaceri. As fi foarte dezamagit daca Mercedes nu ar avea nici un interes in a ne achizitiona. Cred ca este o demonstratie tangibila a interesului manifestat vizavi de acest sport. Pana acum au investit multi bani in Formula 1, iar faptul ca vor sa detina controlul total dovedeste ca au ambitii mari”, a declarat Whitmarsh.

Pe de alta parte insa Norbert Haug, responsabilul de activitatile in motorsport ale lui Mercedes, a tinut sa tempereze putin situatia: “Important este cat succes ai. Problema nu se pune in procentele detinute, ci in cate puncte ai adunat la finalul anului. Iar in acest moment am adunat mai multe puncte pe bani mai putini – pentru un constructor auto”, a declarat germanul in purul stil al poporului pe care-l reprezinta.
Vizualizari: 749
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »