rss

Mercedes va deschide 175 de centre AMG

  1. 27/11/2008
  2. Tags: Affalterbach, AMG, Mercedes, Tuner
    Vezi toate fotografiile (1)

    Masinile "adevarate" nu pot disparea asa, cu una-cu doua, inghitite de avalansa gagautelor ecologice, dovada fiiind si decizia celor de la Mercedes de a deschide, in numai un an, 175 de noi centre pentru modelele AMG.

    Practic, nici un impatimit al puterii absolute nu se va mai afla prea departe de vreunul dintre aceste sanctuare inchinate performantei pure, fiecare din ele urmand a oferi, printre altele, legaturi directe cu centrul din Affalterbach.

    Compania din Stuttgart doreste ca masinile modificate de catre AMG sa capete din ce in ce mai multa autonomie la nivelul imaginii, in sensul ca nu se mai doreste asocierea lor cu o gasca de modele Mercedes suprasaturate cu cai putere si newton-metri (desi, fie vorba intre noi, cam asta sunt).

    AMG trebuie sa devina o marca de sine statatoare, iar asemenea centre nu vor fi decat inceputul unei campanii serioase de individualizare a tunerului oficial Mercedes.

    Fiecare reprezentanta nou deschisa va fi decorata astfel incat sa se potriveasca spiritului institutiei din Affalerbach, astfel incat clientii de pe cele 15 piete-cheie vizate (printre care SUA, Japonia si China) sa se familiarizeze din start cu ideea de produs AMG. Mai mult ca sigur, nu se vor speti prea tare.

    Vizualizari: 981