rss

Mercedes SL63 AMG preparat de Kicherer

  1. 26/08/2008
  2. Tags: AMG, Kicherer, Mercedes, SL63, Tuning
    Vezi toate fotografiile (7)


    “Razboiul cailor putere” a creat monstrii de-a lungul anilor, iar unul dintre ei este Mercedes SL63 AMG.

    Destul de scump ca sa fie cumparat mai ales de oameni trecuti de prima tinerete, SL-ul, pe undeva, pare sa aiba aura unui accesoriu menit sa gadile ego-uri deranjate de numarul anilor adunati, ceva de genul “esti tare” sau “inca mai poti”.

    Iar CL63, in stare “flasca”, poate cam 525 CP, adica este ca o supradoza de Viagra: te cam omoara. Ce-i drept, va fi o moarte placuta...

    Cei de la Kicherer cred, se pare, ca aceste ultime momente pot fi si mai dramatice, drept urmare au prezentat pachetul dedicat lui SL63, prin care imping puterea agregatului V8 de 6,2 litri la 560 CP si 670 Nm.
    Astfel potentat, SL63 bate la poarta supercar-urilor, fiind capabil sa accelereze in doar 4,3 secunde pana la 100 km/h, iar viteza maxima este de 320 km/h.

    Stabilitatea a fost imbunatatita de un kit aerodinamic complet, fabricat din fibra de carbon, in timp ce interiorul se lauda cu un volan F1, padele tot din fibra de carbon, ceasuri aditionale si capitonaje modificate.

    Toate acestea costa 21.765 de euro (la care se adauga, fireste, pretul unui SL 63 AMG), dar sunt convins ca, daca vrei neaparat, Kicherer iti da ocazia sa mai umfli factura cu cateva mii.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1191