rss

Mercedes si AMG pregatesc un hibrid sportiv

  1. 11/03/2008
  2. Tags: Volker mornhinweg
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aceasta veste nu vine de la oricine, ci de la Volker Mornhinweg, oficial AMG care, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva si a unui interviu luat la fata locului, a "scapat" pe gura faptul ca AMG planuieste realizarea unei propulsii hibride de inalta performanta, dedicata, evident, automobilelor Mercedes.

    Cele doua companii se afla in aceste momente prinse intr-un program serios de reducere a noxelor fara afectarea (prea drastica) a performantelor, iar un vehicul propulsat de un duo motor pe benzina/motor electric ar putea fi raspunsul la o intrebare pe care Lexus l-a dat deja cam de multisor.

    In plus, AMG se pregateste sa elibereze, se zice, si un motor V8 diesel, care sa continuie si pe acest plan razboiul cailor putere pe care compania din Stuttgart il duce cu Audi si BMW.

    Putem asadar sa ne asteptam inclusiv la o combinatie intre o "motorina" si un motor electric, dat fiind faptul ca propulsorul V8 CDI de 4,2 litri aflat in dotarea lui S-Klasse, ML si GL (320 CP, 730 Nm) pare numai bun pentru asemenea tentative.
    Vizualizari: 690
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »