rss

Mercedes se opreste pentru moment

  1. 19/01/2007
  2. Tags: Ernst Lieb, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Directorul filialei americane, Ernst Lieb, a declarat recent ca, in viitorul apropiat, constructorul din Stuttgart nu intentioneaza sa mai lansaze modele noi.

    Ultimii ani au fost de-a dreptul tumultuosi, gama germanilor imbogatindu-se cu modele precum  B-Klasse, R-KLasse, uriasul GL sau CLS-ul atat de sexy.

    Lieb considera ca toate eforturile trebuie canalizate catre improspatarea continua a modelelor mai vechi si, mai ales, implementarea tehnologiei BLUETEC pe toate propulsoarele diesel.

    Presa mondiala, in acest timp, anunta entuziasmata venirea a noi modele, cum ar fi SUV-ul compact MLK – menit sa-l puna pe X3 cu botul la labe, supercarul P8 – cu infuzie puternica de know-how McLaren sau un superb coupe cu doua usi, denumit SLS.

    Insa, declaratia oficialului german ridica multe semne de intrebare vizavi de certitudinea intrarii in productie. Poate ca, intr-un final, la DaimlerChrysler si-a dat seama ca, din cand in cand, e bine sa faci o “pauza” sau ajungi sa risti colapsul sub greutatea proprie.
    Vizualizari: 709
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »