rss

Mercedes S-Klasse facelift, intarziat pana in 2009?

  1. 20/11/2008
  2. Tags: facelift, Geneva, Mercedes, S-Klasse
    Vezi toate fotografiile (1)

    Din motive inca neelucidate, Mercedes S-Klasse facelift nu si-a facut aparitia la Salonul Auto de la Paris, asa cum fusese initial planificat, si, se pare, nu si-o va face nici la deschiderea Salonului Auto de la Geneva.

    Cel mai probabil, limuzina de lux a fabricantului german isi va lauda noile haine si tehnologii la Salonul Auto de la Shanghai din 2009, adica in cea de-a doua luna a primaverii anului viitor.

    Momentan, S-Klasse este unul din multele modele Mercedes inca nealiniate conform noului trend in materie de design, asa ca viitoarea masina va prezenta unele modificari estetice astfel incat diferentele la acest capitol sa fie minimizate.

    Pe dedesubt, ascunse de piese din metal si plastic, noile tehnologii menite sa sporeasca siguranta pasagerilor – vibratiile transmise in volan in caz ca masina “constata” ca soferul a atipit, spre exemplu – si gradul de protectie al mediului inconjurator vor face deliciul amatorilor de gadget-uri “ultimul racnet”, desi o parte din ele vor putea fi analizate inca din martie, cand E-Klasse va debuta la Geneva.

    Vizualizari: 1190