rss

Mercedes ML de la ART

  1. 12/02/2007
    Vezi toate fotografiile (3)
    Tunerul din Nurnberg este foarte activ in ultima vreme si asta nu poate decat sa ii bucure pe fanii Mercedes, mai ales pe cei care nu cred neaparat in motoarele cu capacitate cilindrica mare.

    Dupa programul GTR 374, dedicat lui CLS 350, ART revine cu o oferta speciala pentru mezinul gamei ML, ML 350.

    Numit Programul 164, tuningul pregatit pentru SUV-ul din Stuttgart iti stanteaza pe retina o extrem de tipatoare culoare rosu Ferrari, despre care germanii spun ca „iti va tine de cald in lunile friguroase ale iernii”.

    Fara a fi convinsi, mai punctam la capitolul design exterior spoilerul imens si cele patru faruri de ceata cu halogen in partea frontala, pragurile groase si rotile cu jante ARTstar2 de 19 inch (realizate din trei bucati, ele sunt decorate cu 36 de suruburi din titan) ca vedete ale profilului si difuzorul incorporat in bumper-ul spate, incadrat de o evacuare sport cu 4 tevi de esapament.
    Intreg ansamblul arata gata de devorat sute de kilometri de asfalt in mare viteza (postura suspensiilor, reglate cu 35 mm mai jos decat in serie, au mare parte din „vina”), iar cei 3.500 cmc de metal aflat in miscare sub capota transpun aparenta in plan real: ajutati de un compresor mecanic, ei scot cu 108 CP mai mult decat o fac pe modelul de serie, adica 380 CP.
    La cerere, ART poate dezactiva limitatorul de viteza, astfel incat nimic sa nu iti mai stea in cale in tentativa de a bate recordul de timp pe traseul Bucuresti-Poiana Brasov.
    Nu trebuie decat sa fi imun la acel rosu (pe care ART s-a gandit ca ar fi bine sa il ofere si in habitaclu, pe tapiteria din piele ce imbraca scaunele si consola centrala) si, eh, sa te asiguri ca antiradarul functioneaza...
    Vizualizari: 1761