rss

Mercedes lanseaza primul camion pentru transportul de marfuri grele pe distante scurte

  1. 10/07/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: antos, camion, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mercedes lanseaza noul Antos, prima serie de vehicule specializate pentru distributia marfurilor grele pe distante scurte. Noul model va debuta oficial in septembrie, la Salonul International de Autovehicule Comerciale de la Hanovra.

    Cabina continua a noului Antos masoara de 2,3 metri latime si este disponibila pentru versiunea ClassicSpace in variante de lungime mica (S) si medie (M). Varianta medie este, de asemenea, disponibila si pentru cabina CompactSpace, specifica vehiculelor cu unitate de refrigerare independenta.

    Modelul beneficiaza in standard de urmatoarele: sistem de franare controlat electronic EBS, cu discuri de frana ventilate, frana de motor cu eficienta ridicata, sistem ABS de anti-blocare la franare, sistem de accelerare antiderapant ASR si Stability Control Assist.

    Antos isi face debutul cu o gama de motoare diesel Euro VI, formata din trei motoare in linie cu sase cilindri, cu capacitati de 7,7 litri, 10,7 litri si 12,8 litri. Puterea variaza de la 238 CP, pentru aplicatiile mai usoare cum ar fi vehiculul simplu, pana la 510 CP pentru camioanele de sarcina grea, cu variante camion/remorca si camion/semiremorca.

    Toate motoarele respecta nivelul emisiilor Euro VI si includ, de asemenea, injectie common rail si sistemul de refolosire a gazelor de esapament. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii automate PowerShift 3, disponibila în variante cu opt sau doisprezece trepte.

    Vizualizari: 1683